EducaPoker - ¡Aprende con la mejor escuela de poker!
abogados economicos alicante alta en google calendario de disponibilidad gratis casas prefabricadas cuidados en el embarazo desahucios mejor seguro medico puertas automaticas de cristal salud familiar Seguros decesos

My Recipes

PsicoTSI Project


Aquesta aplicació utilitza informació del servidor de jocs online Hattrick.org. Aquest ús ha sigut autoritzat pels creadors i propietaris del copyright de Hattrick.org, Extralives AB.


Descripció

PsicoTSI 1.1.1.7
 
Ajuda
Instal·lació

Foro PsicoTSI
(foro.hattrick.tk)
   
Links

Historial de Versions

Get Firefox! PsicoTSI Tool és una Extensió de FireFox 3.0.*.
Polsa açí per a instal·lar-la.

PsicoTSI Tool PsicoTSI Tool és gratis. És necessari molt d'esforç per al seu desenvolupament. Si desitges recolzar este projecte, pots fer-ho per mitjà de una donació a través de PayPal.

NOTA: PsicoTSI Terminus Edition es distribueix com està. Instal·la'l i úsa'l baix la teua responsabilitat. Per ara funciona en Firefox 3.0.*.

 

Introducció

La “psicohistòria” és una ciència desenvolupada per Hari Seldon, en els últims anys de l'Imperi Galàctic. En un principi només el gran científic va treballar en la seua idea, que consistia a simular el comportament de la Galàxia (o de la Humanitat) basant-se en un sistema reduït i simplificat.Finalment, junt amb un equip de grans matemàtics i psicòlegs, va descobrir que podia desenvolupar la psicohistoria basant-se en el comportament d'un sol món, Trantor, la capital de l'Imperi… i va funcionar. Per mitjà d'unes complexes equacions era possible calcular la probabilitat que ocorreguera una crisi, i preveure que accions eren necessàries, per a després d'una nova simulació, comprovar el seu efecte…

Tant de bo existira esta ciència (en mans de bones persones).

Motivació

Hattrick no és només un joc de futbol, és un joc d'estratègia. Hi ha qui utilitza l'HAM, hi ha qui utilitza les estadístiques de supporter, hottrick, l'experiència, els consells, la conferència… bé, nosaltres disposem de les “xarxes neuronals”.

El meu problema és que, com a tot el món, m'agrada fer les coses bé, és a dir, m'agrada guanyar. Per a això, en hattrick, cal gaudir d'una forta economia, tant per a fitxatges, com per a sous, empleats, etc.Una forma d'aconseguir açò és el “steptrading”, amb la qual cosa compres jugadors amb subnivells alts, els entrenes un parell de setmanes, i els vens. Este és el futur (o present). Així estan les coses. Amb les últimes mesures, el “daytrading” es va acabar, o almenys és molt menys rendible (relació € guanyats / temps consumit). Així és com s'arribava alt fa unes temporades, o sinó, mireu les transferències de la majoria dels grans equips.

Perquè bé, el Projecte PsicoTSI consistix a predir el TSI basant-se en les habilitats; i al revés, predir les habilitats basant-se en el TSI. Cóm?

Xarxes neuronals

Les xarxes neuronals són unes ferramentes del camp de la Intel·ligència Artificial (IA) que, entre altres coses, s'empren per a l'aproximació de funcions…

Variables:
• Habilitats
• Forma
Funció a aproximar:
• TSI

Bàsicament, les xarxes neuronals són funcions que optimitzen els seus paràmetres per mitjà de distints mètodes (algoritmes genètics, gradient, etc). És com una regressió lineal, però molt més complex.

En MATLAB s'inclou un Toolbox de xarxes neuronals molt complet, i ja que ho he utilitzat per al meu treball, en molt diferents problemes, em vaig plantejar continuar aprenent, en este cas, jugant a hattrick.

El problema era que es necessitaven moltes dades per a optimitzar la xarxa neuronal, i que esta no s'adaptara a les dades, si no que s'ajustara o “entenga” el comportament general del fenomen estudiat. Un número aproximat mínim de dades necessàries és 10 vegades el nombre de paràmetres de la xarxa, que per al problema plantejat pot tindre entre 100 i 150 paràmetres.

Per això agraïsc la col·laboració de bendito, sujito i akmanar. Gràcies a ells es va poder completar una extensa base de dades (DB) de jugadors (no porters) menors de 26 anys i no lesionats de... 2000 entrades!

Amb eixa DB ja es podia treballar ;)

 

Resultats

No vos promet que tinguem èxit. No vos promet que resolguem el problema al 100%. Però una aproximació raonable pot ser prou. El següent gràfic mostra l'ajust de la PsicoTSI Tool per a cada un dels 2K jugadors de la DB.

 
 
 

Mireu-los, ací estan, jugadors amb un TSI molt alt per a les seues habilitats en comparació amb la resta de jugadors… Per mitjà de PsicoTSI Tool, aconseguirem saber quin d'ells cal comprar i/o entrenar...

 

Limitacions

A pesar de tot, la PsicoTSI Tool té unes fortes limitacions de molt difícil solució:

• No es pot utilitzar amb jugadors lesionats o majors de 26 anys, ja que estos efectes no s'han inclòs en entrenament de la xarxa neuronal.
• Les dades d'entrada, tant de la DB com del jugador a analitzar, són molt imprecisos, ja que quan prenem, p.e: acceptable = 6, podria ser 6.01 o 6.99
• Si un jugador té dos "habilitats principals", és a dir, dos habilitats amb el mateix valor, i són les màximes, l'error que es pot cometre a l'estimar el subnivell és molt gran.

 
 

Mode d'ús

L'ús de la PsicoTSI Tool és molt senzill. Només és necessari seguir els passos següents:
1.- Instal·lar l'extensió de FireFox
2.- Tancar i tornar a obrir el navegador
3.- Anar a la pàgina de detalls d'un jugador teu o en venda, i fer click dret. En el menú popup apareix un element nou: PsicoTSI.

 


 

Agraïments

Esta ferramenta ha sigut possible gràcies a bendito, sujito i akmanar. El codi està inspirat en FoxTrick i Roachfiend. Si vols afegir nous jugadors a la DB, tens qualsevol comentari o suggeriment, o detectes errors, per favor, contacta en [email protected]